IL FORUM DELL'UICOS

Unione Italiana Collezionisti Olimpici e Sportivi

Oggi è 29/03/2020, 12:30

Tutti gli orari sono UTC [ ora legale ]
Apri un nuovo argomento Rispondi all’argomento  [ 1 messaggio ] 
Autore Messaggio
 Oggetto del messaggio: Het kanaal heeft meer
MessaggioInviato: 26/08/2019, 4:37 
Non connesso

Iscritto il: 28/06/2019, 5:56
Messaggi: 920
Het Olympische kanaalteam Nike Air Max 90 Womens bestaat uit ervaren uitzendprofessionals en innovatieve contentproducenten die werken vanuit twee hoofdactiviteiten. De commerciële en distributieafdelingen zijn gevestigd op het IOC-hoofdkantoor Nike Air Max 1 Damen in Lausanne, Zwitserland en de technische en productie-eenheden zijn actief vanuit Madrid, Spanje. Via hun YouTube-kanaal willen ze het hele jaar door interesse in de Olympische beweging behouden, door Olympische atleten en competities buiten de eigenlijke Spelen te presenteren.

Ze behouden ook het hele jaar door interesse in Olympische sporten tussen iteraties van de Olympische Zomerspelen en de Winterspelen, vooral onder een jonger publiek; ze bieden dekking Nike Air Pegasus 83 Womens van competities in de Olympische sport, evenals korte en lange programma's gericht op Olympische atleten. Het kanaal heeft momenteel meer dan 2,7 miljoen abonnees met meer dan 1,3Nike Air Max 90 Damen miljard videoweergaven.

Hoop voor Poten

Hope for Paws is een dierenreddingsorganisatie die dakloze en gewonde dieren een kans op een goed leven heeft gegeven. Deze reddingsorganisatie voor dieren is Nike Air Max Thea Damen opgericht door Eldad en Audrey Hagar en redt dieren die geconfronteerd worden met dood of gevaar door misbruik of achterlating. Ze betalen veterinaire kosten en werken samen met andere dierenwelzijnsorganisaties om mishandelde en lijdende dieren te redden en aan te moedigen, en vinden uiteindelijk permanente liefdevolle huizen nadat ze hersteld zijn.

De video's van de reddingen worden Adidas Gazelle Mujer vaak geüpload naar het YouTube-kanaal. Op dit YouTube-kanaal kun je veel honden zien redden in bedreigende omstandigheden en in uitdagende situaties, gevolgd door foto's voor en na elke geredde hond. Het kanaal heeft meer dan 2,8 miljoen abonnees met meer dan 658 miljoen views.

DigitalRev TV

Dit is het officiële YouTube-kanaal van DigitalRev Media, een in Hong Kong gevestigde fotografie-retailer, een platform voor sociale media en een producent van inhoud. Het Nike Air Zoom Pegasus 33 Womenskanaal is gemaakt door de CEO en producent van DigitalRev, Richard Yu. Hij publiceert routinematig nieuwe productbeoordelingen, parodieën, uitdagingen en handleidingen.


Top
 Profilo  
Rispondi citando  
Visualizza ultimi messaggi:  Ordina per  
Apri un nuovo argomento Rispondi all’argomento  [ 1 messaggio ] 

Tutti gli orari sono UTC [ ora legale ]


Chi c’è in linea

Visitano il forum: Anwbcerm, cxprxrhyt, DanielZex, Ekxfq, Gregorylep e 18 ospiti


Non puoi aprire nuovi argomenti
Non puoi rispondere negli argomenti
Non puoi modificare i tuoi messaggi
Non puoi cancellare i tuoi messaggi
Non puoi inviare allegati

Cerca per:
Vai a:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Traduzione Italiana phpBBItalia.net basata su phpBB.it 2010